KESTÄVÄT VINKIT MUSTAAN PERJANTAIHIN

Kestävin ostopäätös on se, jota et tehnyt. Niinhän se on.

Samaan aikaan, kun vietetään massaostohysteriapäivä Black Fridayta, vietetään myös Älä osta mitään -päivää. On muuten aika kiinnostavaa, että Älä osta mitään -päivä rantautui Suomeen kauan ennen tätä ostohysteriaa. Moni suomalainenkin verkkokauppa on tehnyt kantaaottavia anti black friday -kampanjoita. Hyvä niin.

Maailman kannalta Älä osta mitään -päivän viettäminen on järkevämpää, mutta… Kyllähän meidän kaikkien mielestä on kiva tehdä edullisia ostoksia. Niitä voi tehdä myös järkevästi.

Tässä on myös se toinen puoli. Yrittäjän näkövinkkeli.

Näin yrittäjänä nimittäin ymmärrän, että nämä hysteriapäivät tuntuvat kauppiaan pussissa. Ihmiset ovat valmiina ostamaan, kun halvalla saa, ja silloinhan sitä kauppaa pitää tehdä! Loka-marraskuu on nimittäin monelle kauppiaalle hankalaa aikaa: syksyn tuotteet ovat menettäneet jo uutuusarvonsa, mutta jouluostoksia ei vielä tehdä. Minimuotoinen kuoleman laakso ennen joulukauppaa. Black Friday on monelle tuonut siihen pelastuksen.

Siksi kannustankin, että kiikuttakaa tänään rahanne paikallisille yrittäjille ja pienemmille suomalaisille verkkokaupoille. Kuluttajalle jopa pieneltä tuntuva 20 pinnan alennus on loppupeleissä iso prosentti kauppiaan katteesta.

Listasin alle omaan silmääni osuneita mustan perjantain kampanjoita. Muista silti kysymykset: Tarvitsenko tätä oikeasti? Ostaisinko tämän ilman alennustakin? Jos vastaat kumpaankin kyllä, kyseessä ei ole heräteostos.

Perheen pienille täydennystä Aarrekidin valikoimasta. Tuotteet on suunniteltu Suomessa ja valmistetaan suomalaisomisteisella tehtaalla Portugalissa. Naisten Aarre-mallistoon on tänään tullut täydennystä neuleiden muodossa – kannattaa kurkata!

Ilmaiset postikulut koodilla BLACKPOSTI. Voimassa 24.11.2017.

500x500

Greenlips Beautyn Black Friday -valikoimassa on vaikka mitä! Suuri osa Atelier des Delices -tuotteista näytti olevan erittäin hyvillä hinnoilla. Oma suosikkini on kosteuttava ja hoitava Sensi-seerumi, jonka voi napata ostoskoriin melkein 15 euron alennuksella (norm. 49,90€ nyt 34,90€). Toinen täsmäbongaus valikoimasta ovat Couleur Caramelin kulmapaletit  kympin alessa (norm. 25€ nyt 15€). Tuo kulmapaletti on ollut luottokulmatuotteeni jo pitkään!

Porilaisen Katokon valikoimasta on myös vedetty melkoinen siivu aleen viikonlopun ajaksi! Lupaan, että Katokon valikoimasta löytyy joululahjat jokaiselle: sillekin, jolla on jo kaikkea. Veikkaan, että tämän vuoden Katokon myyntihitti tulee olemaan Moikon Sunrise-heijastinlapaset. Ne saattaa itsellänikin päätyä vielä pukinkonttiin. Littlebit Desiginin Suomessa tehdyt rannekorut on myös hyvä lahjavinkki simppelistä tyylistä tykkäävälle.

Black Friday -tuotteet valmiiksi alennettuun hintaan verkkokaupasta. Normaalihintaisista tuotteista -10 % koodilla BS2017. Voimassa 26.11. asti.

Tee hyvää ostamalla. Weecos ei tarjoa Black Friday -alennusta, vaan lahjoittaa noin 20% tuotto-osuutensa Suomen luonnonsuojeluliitolle. Kaupan päälliseksi siis saat hyvän mielen. Jos et ole aiemmin tutustunut Weecosiin, niin tee se nyt. Se on i-ha-na suomalaisia, eettisiä ja ekologisia brändejä yhdistävä sustainable marketplace. Omia suosikkejani Weecosissa ovat esimerkiksi:
julisteita ja kortteja myyvä ainoa
perusvaatteita mielenkiintoisilla leikkauksilla tarjoava FECC
mustia vaatekaapin pelastajamekkoja suunnitteleva Sanna Hopiavuori.   

 


Osa linkeistä ovat kaupallisia affiliate-linkkejä. Niiden kautta tehdyistä ostoksista hyödyn pienen komission muodossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *