PYSY POSITIIVISENA! | 5 x 3 hyvää asiaa juuri nyt

Muistoja blogimaailman alusta – kaiken maailman haasteet! Tämä 5×3-haaste on pyörinyt alkuvuoden ajan blogeissa ja päätinpä minäkin nyt tarttua siihen.

Vuodenvaihde on ollut aika raskas, vaikka siihen on sisältynyt poikkeuksellisen paljon upeita uusia juttuja. On vaikea hyväksyä, että nekin voivat käydä mielen päälle, ja positiivista asennetta on välillä koeteltu. On ollut stressikiukkua ja väsymystä, mutta myös paljon uusia ideoita ja innostusta. Ristiriitaista. Siksi onkin hyvä muistuttaa itseään ihan konkreettisesti siitä, että asiat ovat hyvin.

Kolme hyvää asiaa päivissäni

✖ Monipuolisuus. Freekku-henkisessä työssä päivät eivät todellakaan ole toistensa kaltaisia. Monipuolisten työjuttujen vastapainoksi vapaa-ajallakin saan haastaa itseäni erilaisissa jutuissa esimerkiksi nuorkauppakamarissa.

✖ Toimisto. Koko viime vuoden paras juttu oli yhteenmuutto Millan kanssa ja Pumpulikadun synty. Koen joka päivä suunnatonta iloa toimistolle tallustellessani.

✖ Nälkä. Tämä kuulostaa nyt ehkä hölmöltä ilon aiheelta, mutta olen todella tyytyväinen siihen, että olen aikanaan omaksunut tasaisen ruokailurytmin. Kellontarkka nälkäni on välillä vähän naurettavakin, mutta sen avulla pysyn pirteänä ja toimintakykyisenä välillä pitkiksikin venyvät päivät.

Kolme hyvää asiaa minussa

✖ Iloisuus. Perusasenteeni elämään on positiivinen. Huonot päivät toki minullakin on, mutta pystyn nopeasti näkemään asian kuin asian positiivisessa valossa.

✖ Empaattisuus. Eläydyn muiden tunteisiin vahvasti. Tästä syystä väitän ymmärtäväni ihmisten toimintatapoja tai reaktioita monissa tilanteissa paremmin.

✖ Intuitiivisuus. Intuitioni on herkkä ja harvoin väärässä. Aistin nopeasti ihmisten oikean luonteen ja päätösten seuraukset ennalta. Koen, että olen tehnyt suurimmat virheet elämässäni, kun olen tukahduttanut intuitioni syystä tai toisesta.

Kolme hyvää asiaa elämässäni

✖ Parisuhde. Olen ollut mieheni kanssa yhdessä yläasteelta saakka, olemme kirjaimellisesti kasvaneet yhdessä aikuisiksi. Meillä on kummallakin omat elämämme ja omat tavoitteemme, emmekä ole ikinä nysvänneet vain kahdestaan. Siinä varmasti yksi syy siihen, että suhteemme on pysynyt niin kauan hyvänä. Ja onhan se nyt ihan parasta, että ei tarvitse kuluttaa aikaansa tai henkisiä resurssejaan parisuhteen tai yhden illan juttujen etsimiseen.

✖ Haaveet. Olen aina ollut haaveilijaluonne. En kuitenkaan maalaile taivaanrantoja, vaan unelmani ovat arkisia, tavallisista ja saavutettavia asioista: seuraavasta lomamatkasta, toimivammasta vaatekaapista, uudesta sohvasta, omasta koirasta ja voimakkaammista käsilihaksista.

✖ Työ. Vaikka yrittäjänä toimiminen on aina välillä stressaavaa, on huojentavaa saada tehdä työkseen sitä mistä nauttii. Tienaisin varmasti paksumpaa tilipussia jonkun toisen alaisena, mutta silloin myös menettäisin vapauden määrittää omat työaikani ja mikä tärkeintä, työkaverini.

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna

✖ Reissut. Matkailu, vaikka se onkin syntisen epäekologista, on elämän suola. Tänäkin vuonna pääsen onneksi reissaamaan lähelle ja vähän kauemmas. Varauksia ei vielä ole tehtynä, mutta suunnitelmia on sitäkin enemmän. Ja se on melkeinpä parasta reissaamisessa.

✖ Lomat. Viime vuodesta oppineena aion pitää tänä vuonna enemmän vapaata. Superiloiseksi minut tekee se, että näillä näkymin voin pitää töistä vapaampaa vuoden tärkeimpänä viikkona, eli SuomiAreena ja Pori Jazz -viikolla heinäkuussa!

✖ Tauko. Sain viime viikolla viestin, että minut on valittu Tauko Designin brändilähettilääksi kevään ajaksi. Jee! Tästä kuulette lisää pian.

Kolme hyvää asiaa blogissani

✖ Ideat. Minulla on tällä hetkellä paljon uusia ideoita tämän sivun kehittämiseksi. Paljastan tässä vaiheessa, että sivun nimi tulee vaihtumaan ja sisällöt hieman muuttumaan. Tästä lisää keväällä.

✖ Toimivuus. Kärsin koko syksyn massiivisista ongelmista sivupohjan kanssa ja sivusto kaatui aivan liian usein. Nyt pohja toimii suhteellisen hyvin ja olen ollut siihen tyytyväinen. Kehityskohteita on aina (esim. kommenttiboksi – anteeksi, se on suoraan sanottuna perseestä tällä hetkellä!), mutta pääpiirteissään toimivuudesta ei tarvitse enää huolehtia.

✖ Kuvat. Kun jakaa toimistonsa valokuvaajan kanssa, on helppo saada hyviä kuvia blogiin nopeallakin aikataululla. Kuten vaikka tähän postaukseen. Kiitos Millalle niistä!


Elämä on siis kaikin puolin aika jees. 

TallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *